• Veldhofstraat 73, 6471 CE Eygelshoven
  • Di - Vr 10.00 - 18.00, Za 10.00 - 16.00

Over ons

Over ons

OVER ONS

WIJ BEHOUDEN, VERBETEREN,
EN BESCHERMEN UW ZICHT

Mijn Naam is Krista Krol-Essers. Ik woon al 11 jaar in het mooie Eygelshoven samen met mijn man, drie kinderen en onze huisdieren. Met 18 jaar ervaring in de optiek sector, durfde ik de stap te zetten om mijn droom werkelijkheid te maken. Ik ben dol op mijn vak, het helpen van mensen naar een goede zichtoplossing en de klant met een goed gevoel over zijn zicht, maar ook over zijn uiterlijk de deur uit zien lopen.

Het werd tijd om echt te ondernemen op mijn eigen manier. Een top product te leveren van kwaliteit zoals de Rodenstock glazen en veelzijdige monturen. Dat is winkel 1 maar 1131 Optiek&Lifestyle is een uniek bedrijf.

U krijgt twee winkels met één naam op één plek. Na het zien van het winkelpand aan de Veldhofstraat 73 was al snel duidelijk dat dit pand ideaal is voor een uniek concept. Al jaren loop ik stad en land af om het juiste kussentje of het juiste cadeautje te vinden dat apart en persoonlijk is. Van deze obsessie heb ik altijd genoten. Nog meer reden om hier meer mee te toe doen en zo is winkel nummer 2 ontstaan.

ONTMOET ONS TEAM

IN SAMENWERKING MET DEZE
GEWELDIGE MEDEWERKERS.

Eigenaar
Krista woont al heel wat jaren in het mooie Eygelshoven. Bij haar is het optiek vak met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was al mijn hele leven actief in de optiek toen ik mij daar op 19 jarige leeftijd aan toe mocht voegen. Onder de vleugels van mam heb ik mijn opleidingen tot opticien mogen volbrengen. Nu na 20 jaar ervaring mag ik mijn eigen zaak runnen en al mijn kunde en ervaring gebruiken om u tevreden de winkel uit te laten lopen.
Opticien
Opgegroeid in Eygelshoven, en al sinds 2010 actief in de optiek sector, sinds 2015 als gediplomeerd opticien. Dewi is zeer kundig in het aanmeten van een bril en staat bekend om haar goede smaak. Ze is zeer veelzijdig in de winkel, niet alleen over brillen en contactlenzen kan ze u goed adviseren maar ook het combineren van leuke kussens of cadeautjes is zeker een specialiteit.
Opticien
Finy is bij de meeste mensen wel bekend, na haar jaren lange ervaring in de optiek springt ze nu op donderdag altijd bij. Uw ogen meten kan ze nog steeds als de beste. Door haar warme persoonlijkheid voelt u zich beslist meteen thuis. Finy adviseert u graag verder over een mooie passende bril.
Weekend hulp
Lotte is onze weekend hulp, op zaterdag en in vakanties bemand zij de kassa en adviseert u graag in het lifestyle/ cadeau stukje. Door haar jeugdig enthousiasme maakt ze vaak verassende nieuwe combinaties en zorgt ze dat u met een leuk ingepakt cadeau naar buiten loopt.
Opticien
Jaim is geen onbekende in de optiek wereld. Hij draait al meer dan 20 jaar mee in optiekland.
Jaim wordt erkend als kundig gediplomeerd opticien. Hij denkt graag met u mee om u te voorzien van een goed advies en een nog betere zicht oplossing.
Op donderdag is Jaim te vinden in onze mooie zaak.